Zodiak – Stjärntecken & Horoskop Del 1

Det här kommer vara som en ”serie”. För det finns mycket att skriva om stjärntecken men jag kan börja att skriva om varför jag just tycker det är så intressant. Allt började med att jag såg på andra tidningar om horoskop när jag var runt 4-5 år. Först förstod jag inte något av det som stod men det var inte så konstigt. För det tog ett bra tag innan jag förstod vad det var, det tog ca 7 år för mig. Min mamma brukade köpa böcker om Horoskop och Stjärntecken en gång i tiden. Och jag började läsa & blev genast fast vid det för hur kunde denna bok veta mer om mig själv än vad jag visste? Jag började inse alla saker som jag var bra på och de som jag inte riktigt hade varit bra på. Det var mer som att jag började hitta mig själv lite mera, även om jag inte visste vad eller hur det kunde säga så mycket saker om mig. Så det började dröja innan jag tog reda på det och då fast det en massa saker som Tarot, och hur vi och våra tecken påverkas av olika planeter. Sen är det vissa som inte alls vill tro att de har likheter på våra olika karaktärer. Vi tror väldigt många på olika saker, speciellt om man har någon annan slags av religion så tros vissa på att det bara är påhitt. Jag har hittat flera intressanta kanaler på YouTube som just jag tycker är bra & lätta att förstå för vissa.

 

https://www.youtube.com/channel/UC513MXSqCvH_xDRT_69qaJA

https://www.youtube.com/user/Graceand4/videos

https://www.youtube.com/channel/UCKBaL17hXLGJvi2KZKpja5w

Det här är bara del 1, del 2 kommer komma upp nästa serie! Hoppas ni fick veta liter mer om just Stjärntecken!

 

 

2 reaktion på “Zodiak – Stjärntecken & Horoskop Del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *